Over mij 

Wie ben ik ? Anouk Bergmans - Buster, een pedagoog die handelt vanuit eigen beweging, hardwerkend en enthousiast. Een creatieve persoonlijkheid die lef en mijn doordachte werkwijze in balans brengt.  Ik ben een spontaan type, die geïnteresseerd is in het verhaal van de ander. Verbinding is een kernwaarde voor mij als persoon en professional. Afgelopen jaren geïnvesteerd in de verbreding van mijn kennis en ervaring om zo met mijn eigen onderneming een hulpverleningsvorm weg te zetten waar ik volledig achter sta. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het zijn van een betrokken, oplossingsgerichte, sensitieve professional die de jeugdigen en het gezin ziet in de mogelijkheden en kansen.


"Sterker door samenwerking" is voor mij een overtuiging waarin ik op zoek ga naar de samenwerking met ouders, jeugdige, leerkrachten en gezinnen. Kennis met elkaar delen, gebruik  maken van elkaars talenten, geloof ik in een pad van ontwikkeling. Ieder op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Mijn doel is om ouders, jeugdige, leerkrachten en eigenlijk iedereen die het nodig heeft, te begeleiden de heuvels te doorstaan die mogelijk op dit pad terecht komen. Iedereen wordt begeleid op een unieke manier. Talenten zijn er om benut te worden. Wat kunnen we hierin samen voor elkaar krijgen?

Verbondenheid
Integriteit
Sensitiviteit
Samenwerking

Dit zijn voor mij de belangrijkste waarden als persoon en professional. 

Benieuwd naar meer informatie over opleiding, visie, ervaringen en bijdragen? Neem dan een kijk op mijn LinkedIn pagina.