Zakelijk 

Hier vindt u alle informatie over deze
Algemene Voorwaarden en privacy van Praktijk-Stapsgewijs.

 

Privacy is een ruim omvattend begrip. Praktijk - Stapsgewijs werkt daarom volgens dit Privacy - Statement. Het optimaal waarborgen van de privacy is voor Praktijk - Stapsgewijs van groot belang. 

 

Er is sprake van een BTW vrijstelling voor direct cliĆ«ntgebonden ambulant specialistische begeleiding en behandeling.  Voor overige werkzaamheden wordt een offerte op maat gemaakt en kan het zijn dat er BTW geheven wordt. 

Als Pedagoog ben ik geregistreerd bij het SKJ - Kwaliteitsregister Jeugd. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk, de BPSW. Deze registraties zijn een waarborg van professioneel handelen, die op grond van werkuren en bijscholing iedere vijf jaar getoetst en vernieuwd worden. 

Indien u niet tevreden bent over Praktijk - Stapsgewijs, vertrouw ik erop dat u mij dit in gesprek meldt. Op die manier kan er samen gezocht worden naar een oplossing. Mocht dit niet naar tevredenheid zijn, kunt u gebruik maken van de klachtenprocedures van het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)Meer informatie hierover in de Klachtenregeling van Praktijk - Stapsgewijs. 

 

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Laat Praktijk - Stapsgewijs dit dan binnen 24 uur weten. Indien dit niet gelukt is of u bent de afspraak vergeten, brengt Praktijk - Stapsgewijs deze volgens het normaliter uurtarief in rekening. 

Benieuwd naar meer informatie over opleiding, visie, ervaringen en bijdragen? Neem dan een kijk op mijn LinkedIn pagina.